fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
annons (150 × 40 mm)

RIMBO. Ytterligare en man häktades på måndagen i samband med det uppmärksammade rånet i en lägenhet i Rimbo tidigare denna månad.

// annons för både mobil och desktop //

annons (150 × 40 mm)

Det var en tisdagsmorgon klockan 05.14 i början av augusti som polisen larmades till en adress i Rimbo med anledning av ett misstänkt bråk. När polisen anlände till brottsplatsen framkom det att tre personer misshandlat en person och stulit föremål från den aktuella platsen.

Gärningspersonerna skall förutom misshandeln och stölden även slagit sönder saker. Polisen inledde en sökinsats med hund för att hitta gärningsmännen. Kort efter händelsen kunde polisen gripa en man i 30-årsåldern när han försökte undkomma genom att hoppa ned i en närliggande å. Denne man häktades senare samma vecka misstänkt för bland annat rån och narkotikabrott.

På måndagen häktades en man i 50-årsåldern, bosatt norr om Rimbo. Mannen har en tidigare historik av brottslighet, inklusive misshandel och medverkan i en bilstöld i Grisslehamn. Han är även åtalad för att ha varit delaktig i stölden av byggutrustning och bränsle i Vallentuna, värderat till 1,6 miljoner kronor. Dessutom anklagas han för att ha kört en grävmaskin under påverkan av droger och utan lämplig körkortsbehörighet. Denna händelse inträffade 2022, men ärendet kring detta är ännu inte avslutat.

Norrtelje Tidning var först med att rapportera om detta. 

// mobilannons //

annons (150 × 40 mm)

// desktopannons //

annons (150 × 40 mm)
Kommentera via Facebook