fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
annons

NORRTÄLJE. Från och med den 1 maj blir KC Motors på Stockholmsvägen Hedin Bil.
– Hedin Bil har ju ägt oss en längre tid så det blir egentligen ingen mer förändring än just namnbytet, säger Alexander Rogby, platschef och servicemarknadschef.

annons
annons

Det händer en hel del hos nuvarande KC Motors. Förutom att namnet blir Hedin Bil öppnar de också en till anläggning i Norrtälje.

– Med start klockan 16 den 6 maj är det invigning för Hedin Bil Norrtäljeporten, där vi kommer sälja MG, Dodge, RAM och Maxus, säger Alexander Rogby som därmed är platschef både för Hedin Bil Norrtälje (Stockholmsvägen) och Hedin Bil Norrtäljeporten. Vi kommer också ha evenemang och invigning både på lördagen och söndagen.

På Hedin Norrtälje kommer Kia fortsätta att säljas exklusivt som märke.

– Anläggningen vid Norrtäljeporten är bara en säljanläggning, medan vi på Stockholmsvägen kommer ha både försäljning av Kia och servicedelen för våra märken, säger Alexander Rogby.

Namnbytet från KC Motors till Hedin Bil förändrar som sagt inget för kunderna.

– Vi kommer ha samma service, ha samma personal förutom det nyanställda som kommer jobba på Hedin Bil Norrtäljeporten, säger Rogby.

– Givetvis känns namnbytet bra, fortsätter han. Att inte bara vara en del av Hedin Bil utan även heta det betyder mycket för oss. Hedin Bil är en stor aktör på marknaden, med 240 bilanläggningar sammanlagt i Sverige och Europa. Det blir mycket bättre för oss marknadsföringsmässigt.

annonser
annonser
Kommentera via Facebook